-
1
Fatty acid and phenolic profiles of almond grown in Serbia
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
Physicochemical Parameters as a Tool for the Assessment of Origin of Honey
Veröffentlicht in Journal of AOAC International
VolltextArtikel -
3
Characterisation of Serbian unifloral honeys according to their physicochemical parameters
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Parental origin of monosomy 7 in acute leukaemia
Veröffentlicht in British journal of haematology
VolltextArtikel -
9
Prevalence and characteristics of survivors from acute myeloid leukemia in Sweden
Veröffentlicht in Leukemia
VolltextArtikel -
10
Prevalence and Characteristics of Survivors from Adult Acute Myeloid Leukemia (AML) in Sweden 2014
Veröffentlicht in Blood
VolltextArtikel -
11
-
12
Allogeneic Transplantation in First Remission Improves Outcome in Secondary Acute Myeloid Leukemia
Veröffentlicht in Blood
VolltextArtikel