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Laboratory methods for sensory analysis of food: Part 2
Veröffentlicht in Nihon Shokuhin Kagaku Kōgaku kaishi
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Physical and sensory properties of yogurt stabilized with milk proteins
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Laboratory methods for sensory analysis of food: Part 1
Veröffentlicht in Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi
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Laboratory methods for sensory analysis of food: Part 4
Veröffentlicht in Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi
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Laboratory Methods for Sensory Analysis of Food: Part 3
Veröffentlicht in Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi
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Soluble, partially hydrolyzed fish protein concentrate in calf milk replacers
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Effect of canola meal on the sensory quality of turkey meat
Veröffentlicht in Poultry science
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Low Glucosinolate Rapeseed Meal in Turkey Broiler Diets of Varying Nutrient Density
Veröffentlicht in Poultry science
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Apparatus for monitoring cake structure development during baking
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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Cooking characteristics and eating quality of broiler chickens fed squid meal
Veröffentlicht in Poultry science
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