-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Effect of ultrasonic treatment on sucrose inversion in vegetable and fruit purees
Veröffentlicht in Ovoshchi Rossii
VolltextArtikel -
6
The functional food product on the basis of topinambur
Veröffentlicht in Agrarnai͡a︡ nauka Evro-Severo-Vostoka
VolltextArtikel -
7
PRODUCT FUNCTIONAL PURPOSE ON THE BASIS OF THE JERUSALEM ARTICHOKE
Veröffentlicht in Ovoshchi Rossii
VolltextArtikel -
8
THE POSSIBILITY OF USING PECTIN OF CONIFEROUS TREES AS STRUCTURE-FORMING
Veröffentlicht in Ovoshchi Rossii
VolltextArtikel -
9
-
10
RESEARCH OF THE CHANGE OF THE PRODUCT CONSISTENCE DURING HIS ULTRASOUND PROCESS
Veröffentlicht in Ovoshchi Rossii
VolltextArtikel -
11
-
12
First Measurement of Near-Threshold J/ψ Exclusive Photoproduction off the Proton
Veröffentlicht in Physical review letters
VolltextArtikel -
13
Modified structure of protons and neutrons in correlated pairs
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
14
Probing high-momentum protons and neutrons in neutron-rich nuclei
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
15
Probing the core of the strong nuclear interaction
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Unperturbed inverse kinematics nucleon knockout measurements with a carbon beam
Veröffentlicht in Nature physics
VolltextArtikel -
20