-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Proteomic Advances in Milk and Dairy Products
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
7
-
8
Current Trends in Proteomic Advances for Food Allergen Analysis
Veröffentlicht in Biology (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
9
Application of Pulsed Electric Fields for Obtaining Antioxidant Extracts from Fish Residues
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel -
10
-
11
Advances in Natural Antioxidants for Food Improvement
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel -
12
Proteomic Advances in Cereal and Vegetable Crops
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Effect of Breed and Diet on Carcass Parameters and Meat Quality of Spent Hens
Veröffentlicht in Annals of animal science
VolltextArtikel -
20