-
1
-
2
-
3
Quality and Safety of Cambodian Rice
Veröffentlicht in Food Science and Technology Research
VolltextArtikel -
4
Emulsification properties of fruit juice-hydrolyzed soy protein
Veröffentlicht in Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi
VolltextArtikel -
5
Emulsification properties of fruit juice-hydrolyzed soy protein
Veröffentlicht in Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi
VolltextArtikel -
6
-
7
Quality and Safety of Cambodian Rice
Veröffentlicht in FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
VolltextArtikel -
8
-
9
Primary Volatile Aroma Compounds in Phka Rumduol, Cambodia
Veröffentlicht in Journal of food and nutrition sciences (Print)
VolltextArtikel -
10
-
11
Rice-the Past, the Present and the Future
Veröffentlicht in Journal of the Japanese Society of Starch Science
VolltextArtikel -
12
-
13
Differences in functional properties of 7S and 11S soybean proteins
Veröffentlicht in Journal of texture studies
VolltextArtikel -
14
THE CHANGE IN INOSITOL PHOSPHATES DURING THE RIPENING OF RICE GRAINS
Veröffentlicht in Plant and cell physiology
VolltextArtikel -
15
-
16
Preparation of white leaf protein concentrates using calcium salts
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel -
17
Preliminary Investigation on Protein Bodies of Soybean Seeds
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel -
18
Comparison of soybean tissue extracted with different solvents
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20
Preliminary Investigation on Protein Bodies of Soybean Seeds
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel