-
1
-
2
-
3
Water consumption and wastewaters in fresh-cut vegetable production
Veröffentlicht in Agricultural and food science
VolltextArtikel -
4
Hygrothermal properties of advanced bio-based insulation materials
Veröffentlicht in Energy and buildings
VolltextArtikel -
5
Flax and hemp fibres as raw materials for thermal insulations
Veröffentlicht in Building and environment
VolltextArtikel -
6
-
7
Quality characteristics of edible linseed oil
Veröffentlicht in Agricultural and food science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Microbiological Quality of Fresh-Cut Carrots and Process Waters
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
11
Mental symptoms among Finnish farm entrepreneurs
Veröffentlicht in Annals of Agricultural and Environmental Medicine
VolltextArtikel -
12
Hygienic level and surface contamination in fresh-cut vegetable production plants
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Cleanability of synthetic mats for use in cattle barns
Veröffentlicht in Biosystems engineering
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20