-
1
Growth Characteristics and Physiological Functionality of Yeasts in Pear Marc Extracts
Veröffentlicht in Mycobiology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Aspergillus oryzae를 이용한 배 착즙박 누룩의 제조 및 막 걸리 발효특성
Veröffentlicht in Hangug gynnhaghoi ji
VolltextArtikel -
5
Aspergillus oryzae를 이용한 배 착즙박 누룩의 제조 및 막걸리 발효특성
Veröffentlicht in Hangug gynnhaghoi ji
VolltextArtikel -
6
Growth Characteristics and Physiological Functionality of Yeasts in Pear Marc Extracts
Veröffentlicht in Mycobiology
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Saccharomyces cerevisiae C-2로 발효시킨 배-딸기 발효 농축물을 이용한 기능성 음료의 제조 및 특성
Veröffentlicht in Hangug gynnhaghoi ji
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
The effect of ILs as co-salts in electrolytes for high voltage supercapacitors
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel