-
1
Resistant Starch–A Review
Veröffentlicht in Comprehensive reviews in food science and food safety
VolltextArtikel -
2
Basmati rice: a review
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Physicochemical and functional properties of Chenopodium quinoa starch
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
6
-
7
Studies on starch-hydrocolloid interactions: effect of salts
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
Studies on interactions of corn starch with casein and casein hydrolysates
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
A simple method for the analysis of trehalose using HPTLC
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
14
-
15
Weaning Foods: A Review of the Indian Experience
Veröffentlicht in Food and nutrition bulletin
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Quantification of blends of black gram and rice using pentosan as an indicator
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20
Oxidised starch as gum arabic substitute for encapsulation of flavours
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel