-
1
Viscoelastic properties of ultra-high viscosity alginates
Veröffentlicht in Rheologica acta
VolltextArtikel -
2
Carboxymethyl Cocoyam Starch: Synthesis, Characterisation and Influence of Reaction Parameters
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Properties and Flocculation Efficiency of Highly Cationized Starch Derivatives
Veröffentlicht in Starch - Stärke
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Synthesis and Characterization of Cross-linked Carboxymethyl Potato Starch Ether Gels
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Influence of the Cross-linking Agent on the Gel Structure of Starch Derivatives
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
15
Formation of Maize Starch Gels Selectively Regulated by the Addition of Hydrocolloids
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
16
-
17
Physicochemical features of ultra-high viscosity alginates
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20