-
1
Chemical Profile of Cold-Pressed Beech Nut (Fagus sylvatica L.) Oil
Veröffentlicht in Nutraceuticals
VolltextArtikel -
2
-
3
Ready-to-use green polyphenolic extracts from food by-products
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
Changes in 4-vinylsyringol and other phenolics during rapeseed oil refining
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Canolol Dimer, a Biologically Active Phenolic Compound of Edible Rapeseed Oil
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
10
Agro-Industrial Plant Proteins in Electrospun Materials for Biomedical Application
Veröffentlicht in Polymers
VolltextArtikel -
11
-
12
Changes in 4-vinylsyringol and other phenolics during rapeseed oil refining
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20