-
1
Antifungal properties of olive leaf extracts and their phenolic compounds
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
effect of potassium sorbate, NaCI and pH on the growth of food spoilage fungi
Veröffentlicht in Annals of microbiology
VolltextArtikel -
5
-
6
fungicidal efficacy of various commercial disinfectants used in the food industry
Veröffentlicht in Annals of microbiology
VolltextArtikel -
7
Meeting report: First International Conference on Crimean-Congo hemorrhagic fever
Veröffentlicht in Antiviral research
VolltextArtikel -
8
Biosafety standards for working with Crimean-Congo hemorrhagic fever virus
Veröffentlicht in Journal of general virology
VolltextArtikel -
9
Diagnostic assays for Crimean-Congo hemorrhagic fever
Veröffentlicht in EMERGING INFECTIOUS DISEASES
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20