-
1
Experimental Mixed Refrigerant Low-Temperature System: Development and Trial
Veröffentlicht in BIO web of conferences
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Erosion potential of ultrasonic food processing
Veröffentlicht in Foods and raw materials
VolltextArtikel -
7
Recirculating carbon dioxide refrigeration unit for freezing food
Veröffentlicht in E3S web of conferences
VolltextArtikel -
8
-
9
Sonochemical Effects on Wheat Starch
Veröffentlicht in Tehnika i tehnologiâ piŝevyh proizvodstv (Online)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Thermophysical and chemical characteristics of tropical fruits
Veröffentlicht in Nexo (Managua, Nicaragua)
VolltextArtikel -
16
New cryoscopic temperature determination technology for plant-based products
Veröffentlicht in Nexo (Managua, Nicaragua)
VolltextArtikel -
17
BIOPOLYMER PACKAGING APPLICATION FOR LOW-TEMPERATURE FOOD PRESERVATION
Veröffentlicht in Tchê química
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20