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Incorporation of whey products in extruded corn, potato or rice snacks
Veröffentlicht in Food research international
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Functionality of extrusion -- texturized whey proteins
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Physical properties of extruded products as affected by cheese whey
Veröffentlicht in Journal of food science
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Properties of single- and double- encapsulated butteroil powders
Veröffentlicht in Journal of food science
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Flow Properties Of Encapsulated Milkfat Powders as Affected by Flow Agent
Veröffentlicht in Journal of food science
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Extrusion of pectin/starch blends plasticized with glycerol
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
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Axial compression properties of calcium caseinate gels
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Flow properties of spray-dried encapsulated butteroil
Veröffentlicht in Journal of food science
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Solubility and viscous properties of casein and caseinates
Veröffentlicht in Journal of food science
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Co-extrusion of Dietary Fiber and Milk Proteins in Expanded Corn Products
Veröffentlicht in Food science & technology
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Viscous Properties oftable Microparticulated Dairy Proteins and Sucrose1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Explosion puffing of fruits and vegetables
Veröffentlicht in Journal of food science
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