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Carotenoid composition of Spirulina maxima
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
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Occurrence of balenine in the muscle of eel [Anguilla japonica]
Veröffentlicht in Nippon Suisan Gakkaishi
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Comparison of taste between natural and synthetic extracts of snow crab meat
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
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Comparison of nitrogenous extractives of cultured and wild red sea breams
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
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Incorporation of (14)C-histidine into carnosine in the eel, Anguilla japonica
Veröffentlicht in Nippon Suisan Gakkaishi
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Quaternary ammonium bases in the adductor muscle of fan-mussel
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
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Taste-active components of the shrimp, Pandalus borealis
Veröffentlicht in Nippon Shokuhin Kōgyō Gakkaishi
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Biosynthesis of halocynine in the ascidian Halocynthia roretzi
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
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