-
1
-
2
-
3
The characterisation of oat lipids produced by supercritical fluid technologies
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
4
Effect of Cholecalciferol-Enriched Hen Feed on Egg Quality
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Statistical analysis of secondary structure for protein design
Veröffentlicht in Seibutsu Butsuri
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Protein Structural Influence for Amino Acid Substitution in Helics Boudary Region
Veröffentlicht in Seibutsu Butsuri
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Protein Engineering of Phosphotriesterase by Moleculer Design of Helix Boundary Region
Veröffentlicht in Seibutsu Butsuri
VolltextArtikel -
18
2P002 主鎖二面体角の連続性パターンによる蛋白質二次構造帰属法と,その帰属法からのβストランド構造の評価(蛋白質 A) 構造
Veröffentlicht in 生物物理
VolltextArtikel -
19
-
20