-
1
Thermophysical properties of surimi paste at cooking temperature
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
-
3
Thermal properties of surimi analyzed using DSC
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
Thermal Conductivity of Surimi-Measurement and Modeling
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
Computer simulation on onboard chilling and freezing of albacore tuna
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Degradation Kinetics of Myosin Heavy Chain of Pacific Whiting Surimi
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
Analysis of food block freezing using a PC-based finite element package
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
10
-
11
COOLING PACIFIC SHRIMP (Pandalus jordani) WITH SPRAYED REFRIGERATED SEAWATER
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
REFRIGERATED SEAWATER SPRAY SYSTEM MODEL FOR SHRIMP VESSELS
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
Temperature monitor for freezers and cold stores
Veröffentlicht in International journal of refrigeration
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20