-
1
Improving the flavor of fresh fruits: genomics, biochemistry, and biotechnology
Veröffentlicht in The New phytologist
VolltextArtikel -
2
Genetics and Control of Tomato Fruit Ripening and Quality Attributes
Veröffentlicht in Annual review of genetics
VolltextArtikel -
3
The Chemical Interactions Underlying Tomato Flavor Preferences
Veröffentlicht in Current biology
VolltextArtikel -
4
The tomato pan-genome uncovers new genes and a rare allele regulating fruit flavor
Veröffentlicht in Nature genetics
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Domestication of Crop Metabolomes: Desired and Unintended Consequences
Veröffentlicht in Trends in plant science
VolltextArtikel -
9
Better Fruits and Vegetables through Sensory Analysis
Veröffentlicht in Current biology
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Control of ethylene‐mediated processes in tomato at the level of receptors
Veröffentlicht in Journal of experimental botany
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
The genetics of fruit flavour preferences
Veröffentlicht in Nature reviews. Genetics
VolltextArtikel -
20