-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Classification of organic beef freshness using VNIR hyperspectral imaging
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
6
-
7
High pH thresholding of beef with VNIR hyperspectral imaging
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
8
Seasonal phenology and species composition of the aphid fauna in a northern crop production area
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Reduction of Colorado potato beetle damage by various organic mulches
Veröffentlicht in Frontiers in agronomy
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Spectral sensitivity of the green photoreceptor of winged pea aphids
Veröffentlicht in Physiological entomology
VolltextArtikel -
15
Acoustic condition monitoring of coffee beans, during the roasting process
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Spray nozzle function control using acoustics for agricultural applications
Veröffentlicht in Biosystems engineering
VolltextArtikel