-
1
Retronasal odor dependence on tastants in profiling studies of beverages
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Anosmia impairs the feeding response to 2-deoxy- d-glucose in rats
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
5
-
6
Changes in bitterness as beer ages naturally
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
7
Posterodorsal amygdala lesions reduce feeding stimulated by 8-OH-DPAT
Veröffentlicht in Brain research
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Sensory Profiling of Vanilla Ice Cream: Flavour and Base Interactions
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
11
Bitter sesquiterpene lactones from chicory roots
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Odor intensity measured by an audio method
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20