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Degradation of linoleic acid in deep-fried potatoes1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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Proximate Composition and Energy Value of Pizza1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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Degradation of Linoleic Acid During Potato Frying1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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6
Proximate composition and energy value of pizza
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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PROXIMATE COMPOSITION OF LEMON PIES
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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Testosterone's influence on brain enzymes in the developing chick
Veröffentlicht in Poultry science
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Nutritive Qualities of Azotobacter vinelandii1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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Nitrate Content of Beets, Collarets, Turnip Greens
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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Nitrate Content of Beets, Collarets, Turnip Greens1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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The Effects of Dietary Nitrate on Rabbits and Rats
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
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