-
1
Mozzarella cheese: impact of coagulant type on functional properties
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
2
Mozzarella cheese: impact of milling pH on functional properties
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
3
The physicochemical surface characteristics of Lactobacillus casei
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Gel electrophoresis of proteins — a practical approach (2nd edn)
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Mozzarella Cheese: Impact of Coagulant Type on Functional Properties1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
10
Mozzarella Cheese: Impact of Milling pH on Functional Properties1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
11
-
12
Autism risk in offspring can be assessed through quantification of male sperm mosaicism
Veröffentlicht in Nature medicine
VolltextArtikel -
13
Developmental and temporal characteristics of clonal sperm mosaicism
Veröffentlicht in Cell
VolltextArtikel -
14
-
15
SPARK: A US Cohort of 50,000 Families to Accelerate Autism Research
Veröffentlicht in Neuron (Cambridge, Mass.)
VolltextArtikel -
16
-
17
Early Pandemic Experiences of Autistic Adults: Predictors of Psychological Distress
Veröffentlicht in Autism research
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20