-
1
-
2
Classification of edible oils using synchronous scanning fluorescence spectroscopy
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
Preparation of TiO2 films by CVD method and its electrical, structural and optical properties
Veröffentlicht in Vacuum
VolltextArtikel -
4
-
5
Monitoring beer during storage by fluorescence spectroscopy
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Dissipation of triadimefon on the solid/gas interface
Veröffentlicht in Chemosphere (Oxford)
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Preparation of TiO 2 films by CVD method and its electrical, structural and optical properties
Veröffentlicht in Vacuum
VolltextArtikel -
16
LIF detection of NO 3 radical after pulsed excitation of NO 2 vapor at 436.45 nm
Veröffentlicht in Chemical physics letters
VolltextArtikel -
17
Time-resolved fluorescence of NO 2 in a magnetic field
Veröffentlicht in Chemical physics letters
VolltextArtikel -
18
Time-resolved fluorescence of NO2 in a magnetic field
Veröffentlicht in Chemical physics letters
VolltextArtikel -
19
LIF detection of NO3 radical after pulsed excitation of NO2 vapor at 436.45 nm
Veröffentlicht in Chemical physics letters
VolltextArtikel -
20
Magnetic-field effect on S and L components of sulfur dioxide fluorescence
Veröffentlicht in Chemical physics letters
VolltextArtikel