-
1
-
2
Benchtop micro-mashing: high-throughput, robust, experimental beer brewing
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
3
The post-translational modification landscape of commercial beers
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
4
Metabolomics of Non-Saccharomyces Yeasts in Fermented Beverages
Veröffentlicht in Beverages (Basel)
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Proteomics and glycoproteomics of beer and wine
Veröffentlicht in Proteomics (Weinheim)
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
CRISPR-knockout of β-kafirin in sorghum does not recapitulate the grain quality of natural mutants
Veröffentlicht in Planta
VolltextArtikel -
14
Starch granular protein of high-amylose wheat gives innate resistance to amylolysis
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Identification and characterisation of sPEPs in Cryptococcus neoformans
Veröffentlicht in Fungal genetics and biology
VolltextArtikel -
19
Proteomics Reveals Profound Metabolic Changes in the Alcohol Use Disorder Brain
Veröffentlicht in ACS chemical neuroscience
VolltextArtikel -
20