-
1
-
2
-
3
Applications of cold plasma technology in food packaging
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
In-package atmospheric pressure cold plasma treatment of strawberries
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
10
effects of edible coatings on chicken egg quality under refrigerated storage
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
11
Effect of testing temperature on internal egg quality measurements
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Influence of carbon dioxide on the activity of chicken egg white lysozyme
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
16
Effects of cryogenic cooling of shell eggs on egg quality
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
17
-
18
Chemical method for determination of carbon dioxide content in egg yolk and egg albumen
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
19
-
20
The effects of nonthermal plasma on chemical quality of strawberries
Veröffentlicht in Postharvest biology and technology
VolltextArtikel