-
1
-
2
-
3
Machine recognition of weevil damage in wheat radiographs
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
4
Effect of image resolution on insect detection in wheat radiographs
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
5
Rat Bioassay of Wheat Bran Folate and Effects of Intestinal Bacteria
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
6
Folic Acid Utilization from High Fiber Diets in Rats
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Development of a Folacin Bioassay in Rats
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
10
Folacin stability during bread processing and family flour storage
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
11
Analysis of nonlinear response in microbiological assay for folacin
Veröffentlicht in Analytical biochemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Dried Japanese noodles. II. Effect of amylase, protease, salts, and pH on noodle doughs
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
15
Natural levels of nutrients in commercially milled wheat flours. II. Vitamin analysis
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel