-
1
Technology for Apple Pomace Utilization within a Sustainable Development Policy Framework
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
2
Application of Freezing and Thawing in Apple (Malus domestica) Juice Extraction
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Modeling of rheological properties of cloudy apple juice using master curve
Veröffentlicht in CYTA: journal of food
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
The use of lignocellulosic waste in the production of pellets for energy purposes
Veröffentlicht in Renewable energy
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Compaction Process as a Concept of Press-Cake Production from Organic Waste
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
18
Organic Dust in Feed Industry
Veröffentlicht in Polish journal of environmental studies
VolltextArtikel -
19
-
20
The Process of Separation of Husked Soybean in Oblique Airflow
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel