-
1
-
2
Growth of Salmonella spp. in cantaloupe, watermelon, and honeydew melons
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
3
-
4
Incidence and growth potential of Bacillus cereus in ready-to-serve foods
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Clostridium botulinum spores in corn syrup and other syrups
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Efficacy of oxonia active against selected spore formers
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
13
Growth and toxin production by Clostridium botulinum in sauteed onions
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Immunodiffusion detection of Clostridium botulinum colonies
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
19
-
20
Recovery of Clostridia on Catalase-Treated Plating Media
Veröffentlicht in Applied and Environmental Microbiology
VolltextArtikel