-
1
-
2
Effect of milk exposure on the redox profile of Caenorhabditis elegans
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
3
-
4
Lactoperoxidase potential in diagnosing subclinical mastitis in cows via image processing
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
5
Nutritional and physicochemical quality of formulations based on colostrum and bovine whey
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Lactoperoxidase system in the dairy industry: Challenges and opportunities
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
9
Development of probiotic yoghurts with high protein content by ultrafiltration
Veröffentlicht in NFS journal
VolltextArtikel -
10
An Overview of the Occurrence of Bioactive Peptides in Different Types of Cheeses
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
11
Characterization of Physicochemical and Sensory Properties of Cheeses Added with Bovine Colostrum
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Fatty acid profile of Greek yogurt with colostrum addition
Veröffentlicht in Ciência e tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20