-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Sensory evaluation of beef-flavor-intensity, tenderness, and juiciness among major muscles
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
8
Sensory Analysis and Consumer Acceptance of Irradiated Boneless Pork Chops
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
-
10
Flaked sinew addition to low-fat cooked salami
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
Gluconic acid as a fresh beef decontaminant
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
12
SENSORY ANALYSIS OF IRRADIATED GROUND BEEF PATTIES AND WHOLE MUSCLE BEEF
Veröffentlicht in Journal of sensory studies
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Intrinsic-defect photoluminescence in amorphous and crystalline SiO 2
Veröffentlicht in Journal of non-crystalline solids
VolltextArtikel -
17
Photoluminescence from E band centers in amorphous and crystalline SiO2
Veröffentlicht in Journal of non-crystalline solids
VolltextArtikel -
18
SENSORY ANALYSIS OF IRRADIATED GROUND BEEF PATTIES AND WHOLE MUSCLE BEEF1
Veröffentlicht in Journal of sensory studies
VolltextArtikel -
19
SENSORY ANALYSIS OF IRRADIATED GROUND BEEF PATTIES AND WHOLE MUSCLE BEEF 1
Veröffentlicht in Journal of sensory studies
VolltextArtikel -
20