-
1
Organic acid profile of Turkish white grapes and grape juices
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
2
Outcomes of hematopoietic stem cell gene therapy for Wiskott-Aldrich syndrome
Veröffentlicht in Blood
VolltextArtikel -
3
Degradation of vitamin C in citrus juice concentrates during storage
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
4
Kinetics of colour changes in dehydrated carrots
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
5
Energy requirement and economic analysis of citrus production in Turkey
Veröffentlicht in Energy conversion and management
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Effect of storage on nonenzymatic browning of apple juice concentrates
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
Polyphenolic Composition of Raisins
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
Sugar composition of apple juices
Veröffentlicht in European food research & technology
VolltextArtikel -
14
Organic acid profile of Turkish white grapes and grape juice
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20