-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Enhancing the performance of brewing yeasts
Veröffentlicht in Biotechnology advances
VolltextArtikel -
9
-
10
Aging of craft durum wheat beer fermented with sourdough yeasts
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Hop tannin extract: a promising tool for acceleration of lautering
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
15
-
16
Biotransformations and biological activities of hop flavonoids
Veröffentlicht in Biotechnology advances
VolltextArtikel -
17
-
18
Prenylated Flavonoids as Valuable Biologically Active Compounds from Hops
Veröffentlicht in Kvasný průmysl (On-line)
VolltextArtikel -
19
New approach to the production of xanthohumol-enriched beers
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
20