-
1
Antioxidants in tomato ( Lycopersium esculentum) as a function of genotype
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
ANTIOXIDANTS IN ONION (ALLIUM CEPA L) CULTIVARS GROWN IN INDIA
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Antioxidant activity and quality of soy enriched apple bar
Veröffentlicht in Journal of food processing and preservation
VolltextArtikel -
14
-
15
VISCOSITY AND QUALITY OF TOMATO JUICE AS AFFECTED BY PROCESSING METHODS
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Purification of blackgram mottle virus (BMoV) using magnesium-bentonite
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
19
Antioxidant activity in some red sweet pepper cultivars
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
20