-
1
Methods for Evaluating Emotions Evoked by Food Experiences: A Literature Review
Veröffentlicht in Frontiers in psychology
VolltextArtikel -
2
-
3
EmojiGrid: A 2D Pictorial Scale for the Assessment of Food Elicited Emotions
Veröffentlicht in Frontiers in psychology
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
The Relation Between Valence and Arousal in Subjective Odor Experience
Veröffentlicht in Chemosensory perception
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Measuring Implicit Approach-Avoidance Tendencies towards Food Using a Mobile Phone outside the Lab
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
14
Linking Categorical and Dimensional Approaches to Assess Food-Related Emotions
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
15
-
16
Sequential dependency for affective appraisal of food images
Veröffentlicht in Humanities & social sciences communications
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20