-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Plant-Derived Natural Antioxidants in Meat and Meat Products
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel -
8
Nanotechnology in emerging liquid biopsy applications
Veröffentlicht in Nano convergence
VolltextArtikel -
9
-
10
Paper-based DNA biosensor for food authenticity testing
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
11
-
12
Hydrocracking of used cooking oil for biofuels production
Veröffentlicht in Bioresource technology
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Lateral flow test for meat authentication with visual detection
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
19
Aetiology, Risk Factors, Diagnosis and Control of Foot-Related Lameness in Dairy Sheep
Veröffentlicht in Animals (Basel)
VolltextArtikel -
20
DNA-based analytical methods for milk authentication
Veröffentlicht in European food research & technology
VolltextArtikel