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Effects of Milling on Functional Properties of Rice Flour
Veröffentlicht in Journal of food science
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Texture and other Physicochemical Properties of Whole Rice Bread
Veröffentlicht in Journal of food science
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Functional Properties of Extruded Rice Flours
Veröffentlicht in Journal of food science
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Effects of Yeast and Bran on Phytate Degradation and Minerals in Rice Bread
Veröffentlicht in Journal of food science
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Rice Fry Texture as Affected by Gum Application and Mechanical Perforation
Veröffentlicht in Journal of food science
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Effects of Processing Conditions on Qualities of Rice Fries
Veröffentlicht in Journal of food science
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Functional and Digestive Characteristics of Extruded Rice Flour
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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Physicochemical Properties of Starch in Extruded Rice Flours
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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Changes in iron forms during extrusion processing
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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Effects of ingredients on iron solubility and chemical state in experimental breads
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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Iron status in experimental drum-dried rice foods
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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Effects of ingredients on iron distribution in spray-dried experimental soy beverage
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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A Direct Hexane Extraction Process for Glanded Cottonseed
Veröffentlicht in Journal of food science
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PROTEIN DISPLACEMENT DURING CLASSIFICATION OF GLANDED COTTONSEED
Veröffentlicht in Journal of food science
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