-
1
Impulse control: Boolean programming and numerical algorithms
Veröffentlicht in IEEE transactions on automatic control
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Allyl alcohol is the sole antiyeast compound in heated garlic extract
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
-
6
Integrating omics analysis of salt stress-responsive genes in rice
Veröffentlicht in Genes & genomics
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Antimicrobial activity of sulfur compounds derived from cabbage
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Alliinase-independent Inhibition of Staphylococcus aureus B33 by Heated Garlic
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
Regulation of Vascular Endothelial Growth Factor Signaling by miR-200b
Veröffentlicht in Molecules and cells
VolltextArtikel -
14
Web Tools for Rice Transcriptome Analyses
Veröffentlicht in Journal of plant biology = Singmul Hakhoe chi
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20