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Stress Relaxation Time on Cooked Rice Mass Affected with Varieties of Rice and Preservating Conditions
von
KUROYANAGI, Hideyo
Veröffentlicht in
Journal of Nagoya Bunri College
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BURIED TYPE CONNECTING TOOL, AND BURIED TYPE CONNECTING TOOL MOUNTING COMPONENT
von
HANYU TAKUYA
,
YAMADA KUNIO
,
KIRYU HIROSHI
,
KUROYANAGI HIDEYO
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Patent
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3
Effect of Storing Conditions on Interior Quality of Quail (Coturnix coturnix japonica) Eggs
von
KUROYANAGI, Hideyo
,
KONDO, Miyuki
Veröffentlicht in
Journal of Nagoya Bunri College
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Trial of Yellow-ripe Ume (Prunns mume Sieb. et Zucc.) Sherbet and Influence of Organic Acids Product Composition on Quality
von
KONDO, Miyuki
,
KUROYANAGI, Hideyo
,
OOTAKE, Yoshisato
,
ITO, Shozo
Veröffentlicht in
Journal of Nagoya Bunri College
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米飯塊の応力緩和時間について
von
畔柳, 英世
Veröffentlicht in
名古屋文理短期大学紀要
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ウズラ卵の内部卵質に及ぼす保存条件の影響
von
畔柳, 英世
,
近藤, みゆき
Veröffentlicht in
名古屋文理短期大学紀要
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7
黄熟梅シャーベットの試作と製品の品質に及ぼす有機酸組成の影響
von
近藤, みゆき
,
畔柳, 英世
,
大竹, 良知
,
伊東, 鉦三
Veröffentlicht in
名古屋文理短期大学紀要
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Cooked Rice
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Fructose
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Preservating Conditions
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Quail
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Sherbet
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Storage
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Stress Relaxation Time
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Ume
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Variety Of Rice
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えぐ味
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シャーベット
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保存
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保蔵条件
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内部卵質
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卵
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応力緩和時間
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Erscheinungsjahr
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Esp@Cenet
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