-
1
-
2
-
3
Bioactivities of surimi from southern blue whiting prepared by different ways
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
Possible implication of metalloproteinases in post-mortem tenderization of fish muscle
Veröffentlicht in Fisheries science
VolltextArtikel -
6
cDNA cloning and characterization of two gelatinases from Japanese flounder
Veröffentlicht in Fisheries science
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Biochemical studies on the strong setting property of southern blue whiting
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
10
Studies on the thermal denaturation of fish actomyosin by thermal shift assay
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
11
Immunological studies on transglutaminase in the process of water leaching
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20