-
1
Food Perception with Age and Its Relationship to Pleasantness
Veröffentlicht in Chemical senses
VolltextArtikel -
2
Sense of Smell Disorder and Health-Related Quality of Life
Veröffentlicht in Rehabilitation psychology
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Dissociating Pleasantness and Intensity with Quinine Sulfate/Sucrose Mixtures in Taste
Veröffentlicht in Chemical senses
VolltextArtikel -
6
Sensory evaluation of character impact components in an apple model mixture
Veröffentlicht in Chemical senses
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
PERCEPTION OF TEXTURE AND FLAVOR IN SOUPS BY ELDERLY AND YOUNG SUBJECTS
Veröffentlicht in Journal of texture studies
VolltextArtikel -
10
-
11
Neohesperidin Dihydrochalcone is Not a Taste Enhancer in Aqueous Sucrose Solutions
Veröffentlicht in Chemical senses
VolltextArtikel -
12
-
13
Word matching and Lexical Decisions: A Visual Half-Field study
Veröffentlicht in Brain and language
VolltextArtikel -
14
Structure, function and pharmacology of human itch GPCRs
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
15
-
16
Characterization of acute myeloid leukemia based on levels of global hydroxymethylation
Veröffentlicht in Blood
VolltextArtikel -
17
Towards a Research Agenda for Geopolitical Tensions in HCI
Veröffentlicht in Interacting with computers
VolltextArtikel -
18
Portraying Information Systems as a Member of Various Asterisms in the Galaxy of Science
Veröffentlicht in Phronimon
VolltextArtikel -
19
-
20