-
1
Dihydrochalcone Sweeteners-Sensory and Stability Evaluation
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
Synthesis and Reactions of 2,6-Dimethyl-7,7-dicyanoquinonemethide
Veröffentlicht in Journal of organic chemistry
VolltextArtikel -
3
Syntheses of halogenated phenanthrene amino alcohols as antimalarials
Veröffentlicht in Journal of medicinal chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
Syntheses of phenanthrene amino alcohols as antimalarials
Veröffentlicht in Journal of medicinal chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
The Thermal Decomposition of 2-Azidobenzylideneamines
Veröffentlicht in Journal of organic chemistry
VolltextArtikel -
9
The Thermal Decomposition of Benzylidene-2-azidoanilines
Veröffentlicht in Journal of organic chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Dihydrochalcones. Synthesis of potential sweetening agents
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20