-
1
-
2
Microwave pre-treatment for sun-dried raisins
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Thermal diffusivity of granular and porous foods at low moisture content
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
6
Engineering properties in food processing simulation
Veröffentlicht in Computers & chemical engineering
VolltextArtikel -
7
-
8
Diffusion and equilibrium of water in dough/raisin mixtures
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
9
Factors influencing the friction of raisins during processing and handling
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
10
Air-drying kinetics of osmotically dehydrated fruits
Veröffentlicht in Drying technology
VolltextArtikel -
11
Rheological properties of beds of raisins
Veröffentlicht in Journal of texture studies
VolltextArtikel -
12
-
13
DIFFUSION of LOW-MOLECULAR COMPOUNDS IN FOOD MODEL SYSTEMS
Veröffentlicht in Journal of food processing and preservation
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19