-
1
Milk-derived bioactive peptides: From science to applications
Veröffentlicht in Journal of functional foods
VolltextArtikel -
2
Potential of lactic acid bacteria in aflatoxin risk mitigation
Veröffentlicht in International journal of food microbiology
VolltextArtikel -
3
ACE-inhibitory and antioxidant properties of potato (Solanum tuberosum)
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Technological and health aspects of bioactive components of milk
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
12
-
13
Enzymatic and physical modification of milk fat: A review
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
14
Milk immunoglobulins and complement factors
Veröffentlicht in British journal of nutrition
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Bioactive peptides: Production and functionality
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20