-
1
Bacterial growth and histamine production on vacuum packaged tuna
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
-
3
Plesiomonas shigelloides: An Opportunistic food and waterborne pathogen
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
4
Low pH Inactivation of Pectinesterase in Single Strength Orange Juice
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Isolation of Vibrio cholerae from the American eel, Anguilla rostrata
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Response of the Mimeae to some Physical and Chemical Agents
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
IDENTIFICATION OF GROWTH STIMULANTS FOR STREPTOCOCCUS LACTIS
Veröffentlicht in Journal of Bacteriology
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Effect of pyruvate on recovery of fungi from foods
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
19
Tolerance of Plesiomonas shigelloides to pH sodium chloride and temperature
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
20