-
1
-
2
-
3
Raw and Processed Oat Ingredients Lower Plasma Cholesterol in the Hamster
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
The beta-glucan enrichment of barley fractions by air classification and sieving
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
Health-promoting Properties of a High Beta-glucan Barley Fraction
Veröffentlicht in Nutrition today (Annapolis)
VolltextArtikel -
6
Effect of barley beta-glucan in durum wheat pasta on human glycemic response
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
7
Soluble protein from alfalfa juice by membrane filtration
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Processing of fresh tobacco leaves for protein fractions
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
12
PILOT SCALE ULTRAFILTRATION OF CLARIFIED ALFALFA JUICE
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
Distribution of saponin in alfalfa protein recovery systems
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20