-
1
-
2
-
3
-
4
Effects of meat addition on pasta structure, nutrition and in vitro digestibility
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
5
Death, Life, and Longing in the Pandemicene
Veröffentlicht in HoST : journal of history of science and technology
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Global Provisioning of Red Meat for Flexitarian Diets
Veröffentlicht in Frontiers in nutrition (Lausanne)
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
How to Fight Loneliness by Neil LaBute (review)
Veröffentlicht in Theatre journal (Washington, D.C.)
VolltextArtikel -
15
Objective Measurements Associated with the Preferred Eating Qualities of Fermented Salamis
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
16
Novel meat-enriched foods for older consumers
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20