-
1
-
2
Growth Inhibitory Effect of Shelf Life Extending Agents on Bacillus subtilis IAM 1026
Veröffentlicht in Biocontrol Science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Factors Involved in Struvite Formation by Natto Bacilli
Veröffentlicht in Biocontrol Science
VolltextArtikel -
6
-
7
Changes in Aroma of Itohiki-Natto during Refrigeration
Veröffentlicht in Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Growth Inhibition of Putrefactive Lactic Acid Bacteria, Leuconostoc sp. by Histidine
Veröffentlicht in Biocontrol Science
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Spore Formation Caused by Environmental Stress in Natto Bacilli
Veröffentlicht in Nihon Shokuhin Kagaku Kōgaku kaishi
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Production of Elastase by Bacillus subtilis (natto) KFP419
Veröffentlicht in Nihon Shokuhin Kagaku Kōgaku kaishi
VolltextArtikel -
19
-
20