-
1
Red-luminescence analysis of Pr doped fluoride crystals
Veröffentlicht in Journal of alloys and compounds
VolltextArtikel -
2
Red-luminescence analysis of Pr3+ doped fluoride crystals
Veröffentlicht in Journal of alloys and compounds
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Spectroscopic investigation of Er3+ doped BaF2 single crystal
Veröffentlicht in Optical materials
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
A guide to geosmin- and MIB-producing cyanobacteria in the United States
Veröffentlicht in Water Science & Technology
VolltextArtikel -
9
Treatment of taste and odor material by oxidation and adsorption
Veröffentlicht in Water Science & Technology
VolltextArtikel -
10
-
11
Red-luminescence analysis of Pr 3+ doped fluoride crystals
Veröffentlicht in Journal of alloys and compounds
VolltextArtikel -
12
Development of an odor wheel classification scheme for wastewater
Veröffentlicht in Water Science & Technology
VolltextArtikel -
13
Periphyton: a primary source of widespread and severe taste and odour
Veröffentlicht in Water Science & Technology
VolltextArtikel -
14
-
15
Chlorinous flavor perception in drinking water
Veröffentlicht in Water Science & Technology
VolltextArtikel -
16
Removal of geosmin and 2-methylisoborneol by biological filtration
Veröffentlicht in Water Science & Technology
VolltextArtikel -
17
-
18
Public thresholds for chlorinous flavors in U.S. tap water
Veröffentlicht in Water Science & Technology
VolltextArtikel -
19
-
20