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Nomenclature of the Proteins of Cow's Milk: Third Revision
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Modified Procedure for Isolation of a Major Swine Whey Protein
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Distribution of Added Iron and Polyphosphate Phosphorus in Cow's Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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6
Properties of Caseins Modified by Treatment with Carboxypeptidase A
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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7
Enzymic Degradation of β-Casein by a Snake Venom Preparation
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Food Value of Red Tide (Gonyaulax polyedra)
Veröffentlicht in Science (American Association for the Advancement of Science)
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Amino acid composition of beta-lactoglobulins A, B, and AB
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
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11
Methionine biosynthesis in Escherichia coli
Veröffentlicht in Journal of bacteriology
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Immunochemical comparison of beta-lactoglobulins
Veröffentlicht in The Journal of immunology (1950)
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Amino Acid Composition of αs3-, αs4-, and αs5-Caseins
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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