-
1
-
2
Microbiological properties and volatile compounds of salted-dried goose
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Gastroschisis: A sixteen-year review
Veröffentlicht in Journal of pediatric surgery
VolltextArtikel -
10
-
11
Hand-assisted laparoscopic splenectomy in the setting of splenomegaly
Veröffentlicht in Surgical endoscopy
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Effects of starter cultures and nitrite levels on formation of biogenic amines in sucuk
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
16
Effect of starter culture on growth of Staphylococcus aureus in sucuk
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Use of a laparoscopic hand-assist device for accessory splenectomy
Veröffentlicht in Surgical endoscopy
VolltextArtikel -
20