-
1
-
2
Sorption and thermal properties of dried egg whites
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
3
-
4
High-Dose Intravenous Immune Globulin for Stiff-Person Syndrome
Veröffentlicht in The New England journal of medicine
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Dry heat inactivation of Bacillus cereus in rice
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
9
Thermal inactivation of Enterococcus faecium
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
10
Gel strength of the native egg white
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
11
Decontamination of pork carcasses by steam and lactic acid
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Modelling of beef surface temperatures during steam decontamination
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
16
Residence time distribution during egg yolk pasteurisation
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20